De tumblingwedstrijdgroepen van OJE nodigen iedereen uit om tijdens de open trainingen mee te komen kijken en tumbling te proberen! Heb je interesse om eens te testen of tumbling iets voor jou voor is, laat dan iets weten via dit formulier.

De open trainingen vinden steeds plaats in de turnzaal van Fort V te Edegem op:

  • op vrijdag 17, 24 en 31 mei 18u00 - 21u00
  • op dinsdag 21 en 28 mei 18u-20u00

 

Heb je vragen, dan mag je steeds contact opnemen met ons via bestuur@ojedegem.be.

Onze Dansstudio E-Motion organiseert een ware high tea dance time waar je de gelegenheid krijgt om van leuke dansoptredens te genieten bij een gezellig theekransje (koffie of chocolademelk kan ook) en allerlei koekjes, cakejes en andere heerlijke versnaperingen aan een zacht prijsje. Alles ter plaatse te bestellen en contact te betalen. 

We krijgen ook bezoek van een echte high tea jury die onze dansers komen bewonderen en feliciteren met hun knappe dance-moves.
We eindigen met een spannende improvisatieronde voor onze oudste dansers.

Dit supergezellige toonmoment vindt plaats in de danszaal in het fort V op zaterdag 25 mei. 
De deuren gaan open om 9u30 en we starten om 10 uur. Ons evenement eindigt om 12 uur.

Toegang is gratis, maar vooraf online inschrijven is wel verplicht.

Heb je geen zin om tijdens de zomervakantie stil te zitten? Daar weten wij wel iets op! Elk jaar organiseren OJE en Dansstudio E-motion verschillende turn- en dansstages. Zo kan je deelnemen aan:

Ga naar Activiteiten en lees er alles over op de desbetreffende pagina's. Online inschrijven en betalen kan je er ook meteen doen.

 
Zit het turnen en dansen je in de kleren en kijk je er nu al tegen op dat je een hele zomervakantie zonder dans- of turnles zal moeten doorbrengen?! Geen nood! Ga dan mee met het jaarlijkse supercoole turn-, dans- en sportkamp van OJE en Dansstudio E-motion.
Info en inschrijven via deze pagina.

Bij OJE houden we ervan om verschillende nevenactiviteiten te organiseren die het familiale en sociale karakter van onze vereniging onderstrepen. In de eerste plaats zijn het perfecte gelegenheden om de kunsten van onze gymnasten te komen bewonderen, maar in de tweede plaats ook een ideale kans om de trainers en het bestuur, maar ook de gymnasten zelf, anders ouders en familie beter te leren kennen.

Onze jaarlijkse klassiekers mag u alvast in uw agenda noteren:

  • Sinterklaasfeest: elk jaar maakt de Goede Sint en zijn Pieten ons blij met een bezoekje aan onze turnclub en zetten de jongste gymnasten hun beste beentje voor.
  • Kaas- en wijnavond: genieten van een bordje fijne kazen (of alternatief) en een glaasje wijn terwijl onze gymnasten van acro, tumbling, trampoline, pre-competitie en jazz dans hun beste show brengen.
  • Kijkweek: iedereen is welkom om tijdens de lessen (klein)zoon, (klein)dochter, broer of zus aan het werk te zien.
  • Brevettendag: onze jonge gymnasten krijgen de mogelijkheid om zonder prestatiedruk te laten zien wat ze al geleerd hebben en een leuk turnbrevet te halen
  • Sportkamp: tijdens de zomervakantie een hele week met turnen, dansen, spelletjes en een heleboel andere leuke activiteiten doorbrengen, te midden van een groene omgeving? Wat kan men nog meer wensen!
  • Dansweek: hou je meer van dansen en wil je graag verschillende stijlen leren kennen, afgewisseld met creatieve activiteiten, dan is de dansweek tijdens de zomervakantie iets voor jou.

 

Check de kalender voor een volledig overzicht van alle activiteiten.

Tel mee af tot 22 mei 2020
Deze bedrijven steunen ons
Club Activiteiten

© 2019 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — bestuur@ojedegem.be — Privacyverklaring