Voor jongens en meisjes van de 1ste, 2de en 3de kleuterklas. 

Kleuters kunnen erg actief zijn en hebben nood aan veel beweging. Daarom bieden wij lessen aan speciaal bedoeld voor de allerkleinsten onder ons! Lopen, springen, rollen, klauteren, tuimelen, dansen... al deze motorische vaardigheden komen aan bod in een creatieve en speelse les. Hierbij wordt heel wat materiaal gebruikt, van banken tot plinten, matten, hoepels, kegels, kleine trampoline, ballen, blokken... Een must voor alle beginnende turnertjes!

 

Lidgeld: 95€

Eén gratis proefles is steeds in het inschrijvingsgeld inbegrepen, maar we raden u wel aan om vooraf het lidmaatschapsformulier in te vullen, zodat u zeker bent van een plaats. 

 

Wanneer:

  • Woensdag 14-15u, Andreas Vesalius
  • Woensdag 15-16u, Andreas Vesalius (NIEUW)
  • Zondag 9-10u en 10-11u (VOLZET), Fort V
  • Zondag 9-10u en 10-11u (VOLZET), Andreas Vesalius 

 

Door de grote interesse in het kleuterturnen, zijn de groepen van 10-11u op zondag volzet, maar is er een extra groep op woensdag. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier

 

In de onderstaande kalender vindt u steeds de eerstkomende trainingen. Via Activiteiten > Kalender kan u een volledig week- en maandoverzicht vinden. Met de handige filters toont u enkel de voor u relevante groep.