Voor meisjes en jongens vanaf het 1ste leerjaar

In de lessen airjumping maken we gebruik van een airtrack, dat is een opblaasbare tumblingbaan. We gebruiken dat om op een veilige manier tumblingreeksen te leren. Salto’s voor- en achterwaarts, flikflaks, overslagen, … Het kan allemaal. De veerkracht van de airtrack maakt het allemaal wat makkelijker en zorgt ervoor dat je ook als niet supergetrainde gymnast heel wat spectaculaire dingen kan leren.

Airjumping is een ideale voorbereiding voor wie aan tumbling wil doen, maar je kan het ook gewoon als discipline op zich zien. Fun gegarandeerd.

Voor kinderen van 6 tot 14 jaar worden vanaf de basis de sprongen op een speelse en leuke manier ingeoefend. De 14+ers kunnen wekelijks hun turntalent nog een extra keer bovenhalen en samen met een aantal gelijkgestemden hun conditie op peil houden.

 

Lidgeld: 130€

 

Wanneer

  • Zaterdag 13u15-14u30 (1ste t/m 4de leerjaar)
  • Zaterdag 14u30 tot 15u45, Fort V (vanaf 5de leerjaar t/m 2de middelbaar)
  • Zondag 19u15-21u00, Fort V (vanaf 3de middelbaar)

 

In de onderstaande kalender vind je steeds de eerstkomende trainingen. Via Activiteiten > Kalender kan je een volledig week- en maandoverzicht vinden. Met de handige filters toon je enkel de voor jou relevante groep.