Voor meisjes en jongens van het 1ste t/m 6de leerjaar

Zowel meisjes als jongens kunnen bij OJE recreatief turnen, elk op hun eigen niveau. Op een speelse en creatieve manier worden de basis en eventueel meer gespecialiseerde oefeningen op mat, plint, trampoline, luchtbaan, en balk aangeleerd en ingeoefend.

Onze meisjesgroepen worden het wegens het groot aantal deelnemers opgesplitst in twee leeftijdscategorieën en twee verschillende locaties. Jongensturnen is er voor sportieve jongens voor 6 tot 12 jaar.

Ben je ouder dan 12 jaar, dan ben je ook welkom in één van onze tienergroepen, waar ook nog op een recreatieve manier kan geturnd worden. Check onze Jumpers, Airjump en Trampoline groepen.

 

Lidgeld: 130€

Eén gratis proefles is steeds in het inschrijvingsgeld inbegrepen, maar we raden u wel aan om vooraf het lidmaatschapsformulier in te vullen, zodat u zeker bent van een plaats. 

 

Wanneer:

  • Jongens en meisjes (1ste t/m 6de leerjaar): Maandag 17u30-19u, Fort V
  • Jongens en meisjes (1ste t/m 3de leerjaar), Dinsdag 17u30-18u30, Andreas Vesalius
  • Jongens en meisjes (4ste t/m 6de leerjaar), Dinsdag 18u30-19u30, Andreas Vesalius
  • Jongens en meisjes (1ste t/m 3de leerjaar), Woensdag 14u30-16u, Fort V
  • Jongens en meisjes (4de t/m 6de leerjaar), Woensdag 16-17u30, Fort V

 

In de onderstaande kalender vindt u steeds de eerstkomende trainingen. Via Activiteiten > Kalender kan u een volledig week- en maandoverzicht vinden. Met de handige filters toont u enkel de voor u relevante groep.