Op 25 maart geven onze gymnasten en ropeskippers weer het beste van zichzelf terwijl jullie kunnen genieten van een heerlijk bordje kaas of charcuterie en een glaasje wijn. Wil je er graag bijzijn, reserveer dan voor 20 maart je plek aan tafel.

Schrijf je in via deze pagina.

Alle informatie en aankoop van tickets via deze pagina.

Heb je geen zin om tijdens de zomervakantie stil te zitten? Daar weten wij wel iets op! Elk jaar organiseert Dansstudio E-motion een superleuke dansweek. Je kan elke dag lessen in verschillende dansstijlen volgen, afgewisseld met creatieve activiteiten.

Alle informatie op deze pagina.

Zit het turnen en dansen je in de kleren en kijk je er nu al tegen op dat je een hele zomervakantie zonder dans- of turnles zal moeten doorbrengen?!
Geen nood! Doe dan mee met het jaarlijkse supercoole turn-, dans- en sportkamp van OJE en Dansstudio E-motion. 
 
Het sportkamp vindt plaats van zondag 6 augustus tot zaterdag 12 augustus 2023 op de Internaat Campus te Wemmel. Praktische informatie en het inschrijvingsformulier vind je op deze pagina.
 

Wij organiseren het hele jaar door toffe activiteiten voor onze dansers en gymnasten en hun familie. Wil je graag meer weten, neem dan een kijkje bij Activiteiten en schrijf je snel in. Ook tijdens de zomermaanden is er heel wat leuks te doen!

En geniet nog even na van onze voorbije evenementen met deze fotoalbums.

Club Activiteiten
Deze bedrijven steunen ons
Word OJE vrijwilliger!

We zoeken voortdurend vrijwilligers voor allerhande realisaties en initiatieven. Wil je met jouw kennis of handigheid meehelpen aan de toekomst van OJE. Neem dan nu contact!  

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring