Dansstudio e-motion organiseert op zaterdag 27 april een ware ‘high tea dance time’! 
 
Tijdens de leuke dansoptredens krijg je de gelegenheid om te genieten van allerlei zoete en zoute versnaperingen bij een gezellig theekransje. 
 
Onze inkom is gratis, maar online inschrijven is verplicht. Eten en drinken verkopen we aan democratische prijzen. Alles ter plaatse te bestellen en contant te betalen. 
 
Dit supergezellige toonmoment vindt plaats in onze danszaal in FORT V.
 
Deuren gaan open om 11uur en om 12uur start onze dansshow. We schatten dat het evenement zal eindigen tussen 14uur en 15uur. 

Deelnemers vooraf inschrijven via deze pagina
 

Heb je geen zin om tijdens de zomervakantie stil te zitten? Daar weten wij wel iets op! Elk jaar organiseert Dansstudio E-motion een superleuke dansweek. Je kan elke dag lessen in verschillende dansstijlen volgen, afgewisseld met creatieve activiteiten.

Alle informatie op deze pagina.

Zit het turnen en dansen je in de kleren en kijk je er nu al tegen op dat je een hele zomervakantie zonder dans- of turnles zal moeten doorbrengen?!
Geen nood! Doe dan mee met het jaarlijkse supercoole turn-, dans- en sportkamp van OJE en Dansstudio E-motion. 
 
Het sportkamp vindt plaats van zondag 4 augustus tot zaterdag 10 augustus 2024 op de Internaat Campus te Wemmel. Praktische informatie en het inschrijvingsformulier vind je op deze pagina.
 

Wij organiseren het hele jaar door toffe activiteiten voor onze dansers en gymnasten en hun familie. Wil je graag meer weten, neem dan een kijkje bij Activiteiten en schrijf je snel in. Ook tijdens de zomermaanden is er heel wat leuks te doen!

En geniet nog even na van onze voorbije evenementen met deze fotoalbums.

Club Activiteiten
Deze bedrijven steunen ons
Word OJE vrijwilliger!

We zoeken voortdurend lesgevers en vrijwilligers voor allerhande realisaties en initiatieven. Wil je met jouw kennis of handigheid meehelpen aan de toekomst van OJE. Check dan deze pagina en neem contact met ons op!  

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring