Voor kinderen van het 1ste t/m 6de leerjaar

Alle kinderen kunnen bij OJE recreatief turnen, elk op hun eigen niveau. Op een speelse en creatieve manier worden de basis en eventueel meer gespecialiseerde oefeningen op mat, plint, trampoline, luchtbaan, en balk aangeleerd en ingeoefend.

Onze gemengde groepen worden het wegens het groot aantal deelnemers opgesplitst in twee leeftijdscategorieën en twee verschillende locaties.

Ben je ouder dan 12 jaar, dan ben je ook welkom in één van onze tienergroepen, waar ook nog op een recreatieve manier kan geturnd worden. 

 

Wanneer:

  • 1ste t/m 6de leerjaar: Maandag 17u30-19u, Fort V
  • 5de t/m 6de leerjaar: Woensdag 14u30-15u30, Fort V
  • 1ste t/m 2de leerjaar: Woensdag 15u30-16u30, Fort V
  • 3de t/m 4de leerjaar: Woensdag 16u30-17u30, Fort V

 

Lidgeld: 110-155€

Eén gratis proefles is steeds in het inschrijvingsgeld inbegrepen, maar we raden je wel aan om vooraf het lidmaatschapsformulier in te vullen, zodat je zeker bent van een plaats. 

Via Activiteiten > Kalender kan je een volledig week- en maandoverzicht van alle lessen, trainingen en activiteiten vinden. Met de handige filters toon je enkel de voor jou relevante groep. 

De locatie van de trainingen vind je eveneens in de agenda, maar hier is een handig overzicht van alle Locaties te zien

Club Activiteiten
Deze bedrijven steunen ons
Word OJE vrijwilliger!

We zoeken voortdurend lesgevers en vrijwilligers voor allerhande realisaties en initiatieven. Wil je met jouw kennis of handigheid meehelpen aan de toekomst van OJE. Check dan deze pagina en neem contact met ons op!  

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring