Na selectie.

Tumbling is een aaneenschakeling van spectaculaire turnoefeningen op een lange verende baan. Bij de tumblingreeksen wisselen rondat, flikflak, salto en schroef elkaar in een snel tempo af.

Snelheid, kracht en techniek zijn de basisvereisten voor een aaneengeschakelde reeks spronge . Lenigheid is ook hier een belangrijk voordeel inzake uitvoering van bijvoorbeeld de hoeksalto. Om algemene verstijving en spierscheuren te voorkomen wordt er moet steeds voor, tijdens en na de training voldoende aandacht aan lenigheidsoefeningen besteed.

Deze discipline kan vanaf 9 jaar door jongens en meisjes beoefend worden. De tumblers worden niet alleen ingedeeld per niveau maar ook per leeftijdscategorie. In de wedstrijden van het I-, A-, B- en C-niveau treden de jongens en de meisjes ook gescheiden aan.

De lessenpakketten van 6,5u, 8u of 9u per week zijn afhankelijk van het niveau en de leeftijdscategorie.

 

Wanneer:

  • Dinsdag 18-20u, I-niveau tem 10j (in 2025), Fort V
  • Dinsdag 19-21u, C-niveau vanaf 11j (in 2025), Fort V
  • Vrijdag 18-21u, Fort V
  • Zondag 15-17u, Niel

 

Lidgeld: 360-440€ + Gymfed + wedstrijdlicentie

Via Activiteiten > Kalender kan je een volledig week- en maandoverzicht van alle lessen, trainingen en activiteiten vinden. Met de handige filters toon je enkel de voor jou relevante groep. 

De locatie van de trainingen vind je eveneens in de agenda, maar hier is een handig overzicht van alle Locaties te zien

Club Activiteiten
Deze bedrijven steunen ons
Word OJE vrijwilliger!

We zoeken voortdurend lesgevers en vrijwilligers voor allerhande realisaties en initiatieven. Wil je met jouw kennis of handigheid meehelpen aan de toekomst van OJE. Check dan deze pagina en neem contact met ons op!  

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring