Heb je geen zin om tijdens de zomervakantie stil te zitten? Daar weten wij wel iets op! Elk jaar organiseren OJE en Dansstudio E-motion verschillende turn- en dansstages. Zo kan je deelnemen aan:

Ga naar Activiteiten en lees er alles over op de desbetreffende pagina's. Online inschrijven en betalen kan je er ook meteen doen.

Bij OJE houden we ervan om verschillende nevenactiviteiten te organiseren die het familiale en sociale karakter van onze vereniging onderstrepen. In de eerste plaats zijn het perfecte gelegenheden om de kunsten van onze gymnasten te komen bewonderen, maar in de tweede plaats ook een ideale kans om de trainers en het bestuur, maar ook de gymnasten zelf, anders ouders en familie beter te leren kennen.

Onze jaarlijkse klassiekers mag u alvast in uw agenda noteren:

  • Sinterklaasfeest: elk jaar maakt de Goede Sint en zijn Pieten ons blij met een bezoekje aan onze turnclub en zetten de jongste gymnasten hun beste beentje voor.
  • Kaas- en wijnavond: genieten van een bordje fijne kazen (of alternatief) en een glaasje wijn terwijl onze gymnasten van acro, tumbling, trampoline, pre-competitie en jazz dans hun beste show brengen.
  • Kijkweek: iedereen is welkom om tijdens de lessen (klein)zoon, (klein)dochter, broer of zus aan het werk te zien.
  • Brevettendag: onze jonge gymnasten krijgen de mogelijkheid om zonder prestatiedruk te laten zien wat ze al geleerd hebben en een leuk turnbrevet te halen
  • Sportkamp: tijdens de zomervakantie een hele week met turnen, dansen, spelletjes en een heleboel andere leuke activiteiten doorbrengen, te midden van een groene omgeving? Wat kan men nog meer wensen!
  • Dansweek: hou je meer van dansen en wil je graag verschillende stijlen leren kennen, afgewisseld met creatieve activiteiten, dan is de dansweek tijdens de zomervakantie iets voor jou.

 

Check de kalender voor een volledig overzicht van alle activiteiten.

Deze bedrijven steunen ons
Club Activiteiten

© 2019-2020 — Omnigym Jong Edegem vzw — Jacob de Roorestraat 8, 2650 Edegem — Privacyverklaring