De trainers en het bestuursteam staan klaar om het nieuwe seizoen af te trappen. Het nieuwe seizoen start officieel op 11 september en loopt tot en met 2 juni. Via de webpagina van je groep en de activiteitenkalender vind je de trainingsschema's en lessen voor elk van de gym- en dansgroepen.

Voor de recreatieve- en dansgroepen wordt er niet geturnd of gedanst tijdens de schoolvakanties. Bij twijfel kan je ook steeds de kalender van je groep raadplegen via de Twizzit app.

Het is ook nog steeds mogelijk om in te schrijven, maar haast je want sommige groepen zijn snel volzet! Inschrijven kan uitsluitend via de website en het online formulier. Sta je op een wachtlijst dan zullen wij jou contacteren als er een plaats vrijkomt. Hoor je niks van ons, dan hebben we helaas geen plaats meer.

Bij het inschrijven voor de recreatieve groepen betaal je online. De competitiegroepen krijgen later een uitnodiging tot betaling. De prijs is afhankelijk van het competitieniveau.

Selectietrainingen precompetitie

De selectietrainingen van precompetitie gaan door in de eerste 2 weken van het seizoen.
Nadien beslissen zij wie geselecteerd is en worden ouders/gymnasten ingelicht.

Training- en competitieoutfit

Recrea-groepen: T-shirt, shortje, blote voetjes of witte turnpantoffels.
Pre-competitie: Maillot, te bestellen via competitie maillots.
Acro: Wedstrijdmaillot af te spreken met de trainers en eventueel te huren bij de club.
Trampoline en Tumbling: Maillot, te bestellen via competitie maillots

Proeflessen

Nieuwe gymnasten hebben steeds recht op 1 proefles. Je hoeft daarvoor geen speciale afspraken te maken, maar het is toch aangewezen dat je vooraf de inschrijving helemaal in orde brengt.

Heb je nog vragen? Check dan zeker onze Veel Gestelde Vragen alvorens je met ons contact opneemt.