De trainers en het bestuursteam staan klaar om het nieuwe seizoen af te trappen, en deze keer hopelijk zonder bubbels of mondmaskers. Het nieuwe seizoen start officieel op 13 september en loopt tot en met 5 juni. Via de webpagina van je groep en de activiteitenkalender vind je de trainingsschema's en lessen voor elk van de gym- en dansgroepen.

Voor de recreatieve groepen wordt er niet geturnd of gedanst tijdens de schoolvakanties. Bij twijfel kan je ook steeds de kalender van je groep raadplegen via de Twizzit app.

Het is ook nog steeds mogelijk om in te schrijven, maar haast je want sommige groepen zijn snel volzet! Inschrijven kan uitsluitend via de website en het online formulier. Sta je op een wachtlijst dan zullen wij jou contacteren als er een plaats vrijkomt. Hoor je niks van ons, dan hebben we helaas geen plaats meer.

Bij inschrijven is het niet nodig om online te betalen. Je krijgt later een uitnodiging tot betaling en factuur nadat het seizoen is gestart. 

Proeflessen

Nieuwe gymnasten hebben steeds recht op 1 proefles. U hoeft daarvoor geen speciale afspraken te maken, maar het is toch aangewezen dat je vooraf de inschrijving helemaal in orde brengt. Er wordt immers nog niets aangerekend en mocht je toch afhaken dan annuleren we je inschrijving. 

 

Heb je nog vragen? Check dan zeker onze Veel Gestelde Vragen alvorens je met ons contact opneemt.